Ski-helmen

Tegenwoordig zijn er allerlei nieuwe technieken dat het skiën een stuk veiliger maakt. Skiën op de piste kan veel gevaren met zich mee brengen. Mocht er iets gebeuren, kan het zijn dat niemand weet waar je bent. Dan is het handig om bereikbaar te kunnen zijn. Ook kan het zijn dat je hard valt, dan zou het handig zijn als de helm ervoor kan zorgen dat de klap minder hardt aankomt. In ons assortiment hebben wij soorten ski-helmen die onmisbaar zijn in zo’n situatie. Hieronder lees je welke wij aanbieden.

Soorten Ski-helmen:

  • Ski-helm zonder vizier: In ons assortiment hebben we allerlei ski-helmen in verschillende kleuren en maten.
  • Ski-helm met vizier: Tijdens het skiën is het vervelend om de hele tijd een ski bril te dragen dat straks om je hoofd heen zit. Een Ski-helm met vizier biedt veel voordelen. Het zichtvlak is een stuk breder, waardoor je meer kunt genieten van het uitzicht op de berg. Mocht je een bril dragen kun je deze ook makkelijk dragen.
  • Ski-helm met MIPS: MIPS staat voor Multi-Directional Impact Protection System. Met deze techniek beweegt de binnenzijde van de helm mee met de klap wanneer je valt. De helm draait zodanig mee dat de schade aan de schedel en hersenen wordt beperkt.
  • Ski-helm met GPS zender: Mocht je een ongeval hebben en je weet niet waar je bent, kunnen je familie of vrienden alsnog zien waar je bent.

Bekijk hieronder ons assortiment Ski-helmen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Winkelwagen

Productcategorieën

Scroll naar top
Chat openen
1
Hey! 🤙 Kunnen we je ergens bij helpen?