SUP boards

SUP boards zijn razend populair. SUP is een afkorting en staat voor stand up paddling. Het is momenteel ook de grootste en groeiende watersport van dit moment! Suppen is laagdrempelig en super toegankelijk voor iedereen. Je bent sportief bezig en het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Voor elk niveau, of dit nu beginners of gevorderden zijn, is er wel een board beschikbaar.

Soorten boards

Er zijn veel verschillende soorten stand up paddle boards en elk type board heeft een ander doeleinde voor gebruik. Hier onder vind je een korte samenvatting van de stand up paddle boards

  • Allround stand up paddle board: Deze boarden kunnen perfect voor korte tourtjes gebruikt worden op vlak water, maar zijn ook perfect om je eerste golven te pakken op zee.
  • Touring stand up paddle board: Het woord zegt het al, deze zijn bedoelt om te touren. Dit board kan je wel voor korte en lange afstanden gebruiken.
  • Race stand up paddle board: Een race supboard is bedoelt voor snelheid. Dit type board word ook gebruikt door ervaren suppers, die graag op snelheid tour tochten wil maken.

Voordelen van een opblaasbare SUP

  • Opblaasbaar: het board kun je leeg laten lopen en is gemakkelijk op te bergen voor mensen die weinig ruimte hebben.
  • Licht: de opblaasbare sups zijn licht van gewicht en gemakkelijk te dragen.
  • Compact: Een sup board past prima is een tas en is opblaasbaar waardoor je het overal mee naartoe kan nemen.

Bekijk hier onder ons assortiment:

Toont alle 6 resultaten

Winkelwagen

Filter op prijs

Productcategorieën

Scroll naar top
Chat openen
1
Hey! 🤙 Kunnen we je ergens bij helpen?